&

Neix a Barcelona Future Funding, la primera plataforma de Crowdfunding amb l´objectiu de finançar la formació i potenciar el talent.

Es tracta d´una eina d´intercambi de recompenses que a part de familiars i amics pretén incentivar a la comunitat a invertir.

Actualment hi ha diverses persones demanant 1.500 € per tal de poder assisitir al programa Youngfish.

Es tracta d´un programa formatiu de dues setmanes on es pretén accelerar idees de 0 a 100.

Més informació:

http://futurefunded.co/

 

Per quart any consecutiu, el programa de Cultura Emprenedora acostarà alumnes de Sabadell a les característiques i els beneficis que impliquen l’emprenedoria i la creació d’empreses.

Inscripcions obertes

La Generalitat de Catalunya convoca una nova edició del Premi Catalunya d’Ecodisseny.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 reconeix els productes, els productes en desenvolupament i les estratègies dissenyats/des, fabricats o executats/des a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

Bases de cotització any 2017: Empresari Individual

Euros

Base mínima cotització

893,10

Base màxima cotització

3.751,20

Si l'empresari o empresària individual no ha estat mai autònom/a o no ho ha estat en els darrers 5 anys, podrà gaudir d'una reducció en les quotes de la Seguretat Social durant un període de 18 mesos - l'últim període bonificable augmenta en 12 mesos si la persona sol·licitant és home menor de 30 anys o dona menor de 35 ,anys-.

Períodes

€ (aprox)

Del 1r al 6º mes (reducció del 80% enfront la base mínima de cotització)

50,00

Del 7º al 12º mes (reducció del 50% enfront la base mínima de cotització)

133,52

Del 13º al 18º mes (reducció del 30% enfront la base mínima de cotització)

186,93

Si no es pot gaudir d’aquesta reducció, la quota mínima a ingressar per les quotes com autònom/a a la Seguretat Social durant el 2017 serà de 267,04 €/mes aprox.

Per a més dubtes contactar amb sbdempresa@ajsabadell.cat

 

El proper 25 de maig es durà a terme la cinquena edició del Cafè Aventura, el fòrum de l'Emprenedoria de Sabadell. El Cafè Aventura es consolida com un esdeveniment de referència al territori.

Reserva't la data i si vols que t'avisem tan bon punt s'obri la convocatòria deixa'ns les teves dades al següent enllaç.

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.