&

Posa't en contacte amb nosaltres per email93 745 31 61Posa't en contacte amb nosaltres per emailsbdempresa@ajsabadell.cat

Neix a Barcelona Future Funding, la primera plataforma de Crowdfunding amb l´objectiu de finançar la formació i potenciar el talent.

Es tracta d´una eina d´intercambi de recompenses que a part de familiars i amics pretén incentivar a la comunitat a invertir.

Actualment hi ha diverses persones demanant 1.500 € per tal de poder assisitir al programa Youngfish.

Es tracta d´un programa formatiu de dues setmanes on es pretén accelerar idees de 0 a 100.

Més informació:

http://futurefunded.co/

 

Per quart any consecutiu, el programa de Cultura Emprenedora acostarà alumnes de Sabadell a les característiques i els beneficis que impliquen l’emprenedoria i la creació d’empreses.

Inscripcions obertes

La Generalitat de Catalunya convoca una nova edició del Premi Catalunya d’Ecodisseny.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 reconeix els productes, els productes en desenvolupament i les estratègies dissenyats/des, fabricats o executats/des a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

Bases de cotització any 2017: Empresari Individual

Euros

Base mínima cotització

893,10

Base màxima cotització

3.751,20

Si l'empresari o empresària individual no ha estat mai autònom/a o no ho ha estat en els darrers 5 anys, podrà gaudir d'una reducció en les quotes de la Seguretat Social durant un període de 18 mesos - l'últim període bonificable augmenta en 12 mesos si la persona sol·licitant és home menor de 30 anys o dona menor de 35 ,anys-.

Períodes

€ (aprox)

Del 1r al 6º mes (reducció del 80% enfront la base mínima de cotització)

50,00

Del 7º al 12º mes (reducció del 50% enfront la base mínima de cotització)

133,52

Del 13º al 18º mes (reducció del 30% enfront la base mínima de cotització)

186,93

Si no es pot gaudir d’aquesta reducció, la quota mínima a ingressar per les quotes com autònom/a a la Seguretat Social durant el 2017 serà de 267,04 €/mes aprox.

Per a més dubtes contactar amb sbdempresa@ajsabadell.cat

 

El proper 25 de maig es durà a terme la cinquena edició del Cafè Aventura, el fòrum de l'Emprenedoria de Sabadell. El Cafè Aventura es consolida com un esdeveniment de referència al territori.

Reserva't la data i si vols que t'avisem tan bon punt s'obri la convocatòria deixa'ns les teves dades al següent enllaç.

FORMULARI DE CONTACTE

Assumpte
Correu-e
Nom
Cognoms
Telèfon
Quina és la teva consulta
Comentari
Introduïu el codi de seguretatilbielwp Codi de seguretat
   

Els camps marcats amb un (*) són obligatoris

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal l’informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer Promoció Econòmica, creat per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica. Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell S.L. o a altres administracions amb competències en aquestes matèries. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-se a qualsevol de les oficines d’atenció al ciutadà. Amb l’enviament d'aquest formulari autoritza l'Ajuntament de Sabadell a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades.

+ INFO