&

Posa't en contacte amb nosaltres per email93 745 31 61Posa't en contacte amb nosaltres per emailsbdempresa@ajsabadell.cat

 

TALLER DE MERCAT SOCIAL I BALANÇ SOCIAL PER A ORGANITZACIONS

Dia i hora: 1 de desembre del 2016, de 15:30 a 19:30h
Lloc: Sala de formació “Ascamm” de Vapor Llonch -Promoció Econòmica de Sabadell. Carretera
de Barcelona, 208 bis, Sabadell.
Formador: Rubèn Suriñach, de la Comissió de Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària
 
Inscripcions: fins dilluns 28 de novembre de novembre,  al correu electrònic esegues@ajsabadell.cat Cal indicar nom, Organització, e-mail i tel.

 

El passat dijous 1 de desembre, Cooperatextil Sabadell va organitzar una jornada de networking a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, per tal d’obrir un punt de trobada entre les empreses de la capital del Vallès Occidental i l’entorn tèxtil i les empreses de la comarca del Maresme.

La sessió va servir perquè les empreses de la plataforma es plantegin la col·laboració per tirar endavant els seus negocis i millorar encara més la situació del sector tèxtil a Catalunya.

Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà alguns dels principals fons d'inversió de l'ecosistema català.


En un ambient distès, Caixa Capital Risc, BStart up, Capital Cell, EsadeBan, Up Catalonia! i Mobile World Capital explicaran les condicions que ofereixen i mostraran com plantejar i negociar una operació.

Ubicació: Sala Polivalent Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Data: Dilluns 12, Desembre de 2016 - 10:00h

Organitzador: Parc de Recerca UAB

 

Més informació fent clic al següent enllaç

El proper 15 de desembre la Xarxa Onion durà a terme el seu Sopar de Nadal. Serà una gran oportunitat per compartir experiències empresarials, fer contactes i balanç d’aquest 2016 que ja s’acaba.

 

A més a més, aquest any inclourà el lliurament del 1er Premi Onion, un reconeixement es donarà cada any a un destacat emprenedor sabadellenc.

Més informació i inscripcions al següent link

Fins el proper 31 de desembre està obert el període d´inscripcions de la sisena edició de EMPENTA, el programa d´acceleració de ESADECREAPOLIS, promogut per ACCIO amb la col.laboració de ESADE Entrepreneurship Institute.

EMPENTA és un programa de 6 mesos de durada, totalment gratuït que no exigeix exclusivitat i no té cap cost accionarial. Des de EMPENTA, ja s´han accelerat 55 start-ups, de les quals el 80% continua la seva activitat a dia d´avui.

Per a més informació sobre el programa EMPENTA clicar al següent enllaç

 

 

 

 

FORMULARI DE CONTACTE

Assumpte
Correu-e
Nom
Cognoms
Telèfon
Quina és la teva consulta
Comentari
Introduïu el codi de seguretatwpyzhpby Codi de seguretat
   

Els camps marcats amb un (*) són obligatoris

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal l’informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer Promoció Econòmica, creat per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica. Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell S.L. o a altres administracions amb competències en aquestes matèries. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-se a qualsevol de les oficines d’atenció al ciutadà. Amb l’enviament d'aquest formulari autoritza l'Ajuntament de Sabadell a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades.

+ INFO