&

 

TALLER DE MERCAT SOCIAL I BALANÇ SOCIAL PER A ORGANITZACIONS

Dia i hora: 1 de desembre del 2016, de 15:30 a 19:30h
Lloc: Sala de formació “Ascamm” de Vapor Llonch -Promoció Econòmica de Sabadell. Carretera
de Barcelona, 208 bis, Sabadell.
Formador: Rubèn Suriñach, de la Comissió de Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària
 
Inscripcions: fins dilluns 28 de novembre de novembre,  al correu electrònic esegues@ajsabadell.cat Cal indicar nom, Organització, e-mail i tel.

 

El passat dijous 1 de desembre, Cooperatextil Sabadell va organitzar una jornada de networking a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, per tal d’obrir un punt de trobada entre les empreses de la capital del Vallès Occidental i l’entorn tèxtil i les empreses de la comarca del Maresme.

La sessió va servir perquè les empreses de la plataforma es plantegin la col·laboració per tirar endavant els seus negocis i millorar encara més la situació del sector tèxtil a Catalunya.

Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà alguns dels principals fons d'inversió de l'ecosistema català.


En un ambient distès, Caixa Capital Risc, BStart up, Capital Cell, EsadeBan, Up Catalonia! i Mobile World Capital explicaran les condicions que ofereixen i mostraran com plantejar i negociar una operació.

Ubicació: Sala Polivalent Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Data: Dilluns 12, Desembre de 2016 - 10:00h

Organitzador: Parc de Recerca UAB

 

Més informació fent clic al següent enllaç

El proper 15 de desembre la Xarxa Onion durà a terme el seu Sopar de Nadal. Serà una gran oportunitat per compartir experiències empresarials, fer contactes i balanç d’aquest 2016 que ja s’acaba.

 

A més a més, aquest any inclourà el lliurament del 1er Premi Onion, un reconeixement es donarà cada any a un destacat emprenedor sabadellenc.

Més informació i inscripcions al següent link

Fins el proper 31 de desembre està obert el període d´inscripcions de la sisena edició de EMPENTA, el programa d´acceleració de ESADECREAPOLIS, promogut per ACCIO amb la col.laboració de ESADE Entrepreneurship Institute.

EMPENTA és un programa de 6 mesos de durada, totalment gratuït que no exigeix exclusivitat i no té cap cost accionarial. Des de EMPENTA, ja s´han accelerat 55 start-ups, de les quals el 80% continua la seva activitat a dia d´avui.

Per a més informació sobre el programa EMPENTA clicar al següent enllaç

 

 

 

 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.