Error
  • JFolder::create: S'ha detectat bucle infinit

Gener 2016

Imprimeix

Primeres dades econòmiques de les empreses allotjades als Vivers de l’Ajuntament de Sabadell

El Centre de Promoció Empresarial (C. de les Tres Creus, 236) i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) són els dos centres d’allotjament empresarial que l’Ajuntament de Sabadell posa a disposició dels emprenedors i les empreses.

Amb aquests espais gestionats pe Promoció Econòmica es dóna suport a negocis de nova creació o en fase de consolidació oferint principalment despatxos, sales i en el cas de Can Roqueta també naus de lloguer en condicions preferents, a més d’altres serveis.

Imprimeix

Coneix les oportunitats d´innovació que tens al teu abast

Connecta’t amb empreses, socis i tecnologia per impulsar projectes innovadors. En aquest apartat hi trobaràs ofertes, demandes i cerques de socis per a projectes de recerca, desenvolupament i d’innovació empresarial vigents.

El 52,4% de les empreses innovadores catalanes declara que han innovat en col·laboració amb altres agents (font: Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2014, Maig 2015). Fes créixer el teu projecte, contacta amb aquestes oportunitats i col·labora per diferenciar-te de la competència.

Contacta amb l'OAEA

Error netejant codis de seguretat anteriors

Directori recomenat de CAPTCHA a crear i utilitzar: /var/www/sabadellempresa.cat/web/captcha

URL recomenada de CAPTCHA a utilitzar: http://www.sabadellempresa.cat/captcha

Assumpte 
correu-e 
Nom 
Cognoms 
consulta 
Adjunteu fitxer Màxim permés (50.00 MB)
Introduïu el codi de seguretat 
 Codi de seguretat