&

Conferència

El Vapor Llonch acull la conferència dels autors del llibre “He fracassat, i què?” de la mà de la xarxa empresarial OniOn

La Xarxa ONiON amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch concentra el proper dijous 13 de març dues noves activitats obertes a tothom per impulsar l’emprenedoria i la cooperació. El programa s’inicia amb la possibilitat d’assistir a un nou dinar de treball organitzat per la Xarxa OniOn per establir vincles de cooperació entre les empreses que  hi assisteixin a aquesta trobada. El dinar de networking tindrà lloc entre les dues i les quatre de la tarda a l’espai de l’Escola d’hostaleria Restaurant Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona , 208 bis).

A continuació tindrà  lloc la segona de les activitats proposades. Es tracta de la conferència dels  autors del llibre “He fracassat, i què?, André Vanyi-Robin i Audrey Damas. El llibre exposa la passió d'emprendre i com encaixar allò que no ha sortit com estava planejat. A partir d'una entrevista amb Audrey Damas, l'emprenedor André Vanyi-Robin explica com es va arruïnar dues vegades i com sempre ha renascut. André comparteix les seves vicissituds i pensaments en forma de reflexions, al costat dels aprenentatges que ha tret d'això. L’activitat està prevista entre 2/4 de cinc i 2/4 de set de la tarda al Vapor Llonch.

Les persones interessades en assistir poden escollir a quina activitat volen participar o bé si prefereixen inscriure’s al programa complert. El dinar té un cost de 12 euros per persona i la conferència és gratuïta. Per fer la inscripció cal adreçar un correu electrònic a info@xarxaonion.org indicant si s’assistirà a les dues activitats o només a una El termini d’inscripció romandrà obert fins 12 de març.

Xarxa OniOn

L'Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch col·labora amb ONiON, que va néixer com a entitat a finals de l'any 2009. El Vapor Llonch actua de dinamitzador per posar a disposició de les seves microempreses i pimes usuàries tota la informació de l'entitat per inscriure's o col·laborar amb ella. A més, es manté el suport de l'equip tècnic de gestió i, entre d'altres coses, cedeix els seus espais a la xarxa en el cas que necessitin fer alguna activitat. En aquests moments, l'Associació Xarxa ONiON compta amb 80 micropimes i obre la possibilitat a noves afiliacions. L'associació integra tots els empresaris que es dediquin principalment a donar serveis a les empreses i als particulars, sense excloure expressament els que es dediquin al sector industrial.

Les accions previstes per l’Associació contemplen un major treball en xarxa a partir del coneixement de les empreses entre elles i de la posada en comú d’objectius i interessos per a ser més competitius en un mercat exigent al qual els hi és difícil d'entrar de forma individual. Per impulsar la cooperació, l’associació aposta per eines de base tecnològica i en aquests moments disposa  web www.xarxaonion.org, d’un bloc http://xarxaonion.wordpress.com i té perfils oberts a xarxes com twitter: @XarxaOnion.