&

S+Shopping

Esmasshopping  és la primera xarxa social de consum intel·ligent i solidari. Es un nou canal de comunicació entre negocis (retails en general) i consumidors, basat en la compra intel·ligent  i la generositat col·lectiva. Esmasshopping és una plataforma revolucionaria on tothom  guanya. 

El consumidor estalvia diners en les seves compres. Per mitjà d’una app obté  el descompte màxim que te dret a percebre en el negocis que te a prop seu en funció del que vol comprar , i a més pot col·laborar en projectes solidaris tant del seu entorn com d’arreu del món.

Els negocis obtenen nous instruments per donar més visibilitat al mercat dels seus descomptes de captació e incentius de fidelització, que els permetrà augmentar les seves vendes.

Els col·lectius més associats i noves eines per establir acords amb nous contribuïdors, i les Organitzacions No Lucratives (ONL) més finançament pels seus projectes.

 

DADES DE CONTACTE

 

Sticking Network

Sticking Network ofereix solucions digitals globals a empreses que desitgen integrar-se correctament al món digital. Tenim una col·laboració estreta amb l’empresa Georama on desenvolupem un projecte digital en comú per impulsar els viatges d’autor.

 

DADES DE CONTACTE

  • Marc Braquer

Marketing Digital / Sticking Network